Poslední společné dny 3., 4. a 5. ročníku

30.06.2013 08:31

Středa 26.6.2013 – třídnické hodiny. Pro nás to znamenalo, že jsme se sešli všichni (třeťáci, čtvrťáci a páťáci) v jedné třídě, abychom společně odevzdali učebnice, vyklidili a uklidili třídy. Ale hlavně to byl den, kdy jsme si mohli konečně přinést do školy hry podle vlastního výběru a měli čas si společně pohrát, popovídat si, zasmát se. Prostě to, na co během školního roku nezbývá čas. A já jako třídní učitelka jsem opravdu pyšná na to, že si ještě naše děti (a doufejme že nejen třeťáci, čtvrťáci a páťáci) umí pohrát u stolních her, dokáží si povídat a společně se zasmát.

Na čtvrťáky čekalo ještě jedno příjemné a hlavně sladké překvapení. No, pro ně to asi překvapení nebylo, protože jsou na tuto sladkou tečku už od první třídy zvyklí. Pro mě to ovšem byla premiéra :-) Dort od paní Sukové inspirovaný naší četbou knihy o Boříkově pekelné třídě všem vyrazil dech. Poté, co se i ostatní paní učitelky a páni učitelé pokochali pohledem, se Vojta ujal krájení a rozdělování porcí svým spolužákům. A aby to ostatním nebylo líto, tak se podělili o kousíčky Míša-řezů :-) A někteří čtvrťáci se o své porce podělili, takže všichni si tím kouskem sladkého vylepšili den. I na vedení naší školy kousek dortu zbyl a podle slov paní zástupkyně to byla nejlepší část dne :-)

Měli jsme sice před sebou ještě dva dny, ale tento byl poslední, ne úplně hektický. Ve čtvrtek byla generální zkouška na závěrečnou akademii.

No a pátek? Vysněný pátek 28.6.2013.....vysvědčení....rozloučení.....prááázdniny :-)

 

Všem děkuji za kytičky, dárečky, kytičky v podobě dortu (mňam!) a přeji krásné a co nejdelší prázdniny.

                                                                                  Mgr. Martina Hradilová

 

na fotky se můžete podívat zde: https://zskarlovice.rajce.idnes.cz/POSLEDNI_SPOLECNE_DNY_3.%2C4._a_5._tridy_CERVEN_2013...a_kyticky_na_zaver/