Maškarní bál 2013

25.03.2013 11:08

Sobota 23.3.2013 byla vyhrazena karnevalovému dovádění. Tělocvična ZŠ Karlovice se od 15.00 hodin plnila nejrůznějšími bytostmi, přicházeli princezny, víly, rytíři, hasiči, spidermani, kovbojové, čarodějnice, Pipi punčochaté, břišní tanečnice a mnozí další, dokonce k nám zavítal i Avatar :-)

Letošní ročník dětského karnevalu byl součástí projektu „Otevřít oči“ CZ.1.07/1.2.25/01.0020, a proto se nevybíralo vstupné. Ovšem kdo mohl, přispěl dobrovolným příspěvkem, který bude použit na aktivity našich školních dětí. Děkujeme všem!

V průběhu celého karnevalu byla možnost shlédnout výstavu výtvarných prací žáků ZŠ Karlovice s jarní a velikonoční tématikou. Tombolu jsme letos vyměnili za novou aktivitu. U paní Lasovské, která za námi přijela z Krnova, si mohli všichni přítomní zakoupit a poté vlastnoručně namalovat sádrový odlitek nejrůznějších velikostí a tvarů. Dále bylo v prostorách kuchyňky bylo připraveno občerstvení spolu s jarním jarmarkem, obojí pod patronací MC Kominíček.

V samotném programu nesmělo chybět vyhlášení nejlepších masek. Není tajemstvím, že odměňujeme všechny přítomné namaskované, zamaskované děti i dospělé, neboť z takového množství překrásných a nápaditých masek nelze vybrat jen jednu nebo tři nejlepší, dle názoru organizačního týmu jsou prostě nejlepší všechny.

Před zahájením soutěží, které si připravili naši nejstarší žáci, jsme shlédli vystoupení děvčátek z tanečního kroužku ZŠ Karlovice a vystoupení hosta – berušky Kristýnky, která nás ohromila tanečním číslem na melodii písničky Sluníčko, sluníčko. 

Pomalu se blížil závěr. Bylo nad slunce jasné, že všichni přítomní, kteří se našeho karnevalu zúčastňují pravidelně, s napětím očekávali, zda se i letos strhne novinová bitva. Nápad maminek z MC Kominíček, které tuto "hru" vymyslely, jsme opět nemohli vynechat. A tak za zvuků řádně hlasitých diskotékových hitů se vyřádili jak děti tak i dospělí.

Na závěr bychom chtěli za celý realizační tým poděkovat všem přítomným za účast a podporu a budeme se těšit na další skvělou akci.

                                                                                  Mgr. Martina Hradilová

 

na fotky z maškarního se můžeze podívat zde: https://zskarlovice.rajce.idnes.cz/MASKARNI_BAL_23.3.2013