Florbalisté zakončili sezónu vítězstvím

12.06.2013 08:43

V pátek 7. června se v karlovické tělocvičně konal finálový turnaj Okresní florbalové ligy žáků. Naši žáci předvedli nejlepší hru v sezóně a po výhrách nad Vrbnem (1:0), Albrechticemi (2:1), Rýmařovem (2:0), Andělskou Horou (3:1) a remíze s Bruntálem (1:1) zvítězili v turnaji a připsali si plný počet bodů do ligové tabulky.

Sestava: M. Strýček (G), A. Scheffler, J. Knap, N. Czasch, F. Lanči, M. Mikulášek, L. Mohyla a V. Blahuš

Další velkou pochvalu si naši svěřenci zaslouží za prvenství v soutěži o „FAIR PLAY TEAM“ ligy, ve které zúčastnění trenéři a učitelé bodovali během celé sezóny za férovou hru, slušné chování a celkové dobré vystupování týmu.

Dva žáci se také umístili v nejlepší desítce kanadského bodování. Z celkových 75-ti žáků skončil Filip Lanči na desátém a Marek Mikulášek na sedmém místě.

Na turnaji byl představen nový, originální putovní pohár ligy, který vzešel ze spolupráce čtyř umělců - návrháře Martina Mately, kováře Petra Czasche a sklářů Romana Míčka a Vladimíra Tomčíka.

Pohár pro celkového vítěze sezóny si odvezli žáci z Vrbna pod Pradědem a další pořadí je následující: 2. Břidličná, 3. Bruntál, 4. Město Albrechtice, 5. Karlovice, 6. Rýmařov, 7. Andělská Hora, 8. Horní Benešov.

Děkujeme Obci Karlovice za finanční dar k zakoupení věcných cen a těšíme se na příští sezónu!

Ing. Jan Czasch

na fotky z turnaje se můžete podívat zde: https://zskarlovice.rajce.idnes.cz/Okresni_florbalova_liga_-_7.6.2013