Akademie

28.06.2013 09:02

Na závěr letošního školního roku si žáci nachystali vystoupení pro rodiče. Každá třída si připravila svůj program. Po krátkém přivítání našimi moderátory jsme mohli začít.

   Jako první se představila děvčata 6 až 9 třídy s parodií na píseň „Děti ráje“. Žáčci z MŠ si připravili taneček „ Hádanky“. Trochu klidnější vystoupení měli začínající kytaristé a zahráli nám směs známých melodií. Potom se nám představili naši nejstarší s tance „Tepláky“. Starší a zkušenější kytaristé nám zahráli a zazpívali. Přenesli jsme se do velkého města, kterým nás provedli hoši z 6. třídy a to v angličtině. Vrátili jsme se tak v čase do roztančených padesátých let spolu s dětmi ze třetí, čtvrté a páté třídy a byla to slavná „Pomáda“. Žáci 8. třídy natočili své pokusy v chemii a my jsme se na ně pomocí promítání společně podívali a nakoukli tak do zajímavé vyučovací hodiny. To jste ještě neviděli!!! Chlapci ze šesté a sedmé třídy baletili v „ Labutím jezeře“. Když potřebujete v Anglii doktora, můžete to vyřešit to jako naše děti z páté třídy. To nejlepší nakonec!  Prváci, druháci a tanečnice z kroužku roztančili tělocvičnu na závěr v rytmu  bubnů .

     Tím skončila první část a pokračovali jsme slavnostním  šerpováním  nových prváčků  a slavnostním vyřazením žáků 9. ročníku. Deváťáci poděkovali kytičkou učitelům, kteří je provázeli celou školní docházkou. Po dojemném rozloučení jsme ukončili tento školní rok a nezbývá než popřát hezké prázdniny.

                                                                                                   Hana Burešová

 

na fotky z akademie se můžete podívat zde: https://zskarlovice.rajce.net/AKADEMIE_27.6.2013