Vánoční Paříž

28.09.2012 13:57

ZŠ a MŠ Karlovice ve spolupráci se Student Agency nabízí pro žáky 5.- 9. tříd 5denní exkurzi do Paříže, která proběhne   v prosinci 2012

Program 5denního zájezdu do Paříže

1. den

Odjezd z Karlovic do Paříže.

2. den

Ráno příjezd do Paříže, celodenní pěší prohlídka města - cesta kolem Vítězného oblouku, výstup na Eiffelovu věž (11,50 EUR), procházka kolem Invalidovny k náměstí Svornosti (možnost využít metro cca 1 EUR), Tulerijské zahrady, návštěva Louvru  (pro studenty z EU do 25 let vstup zdarma, ostatní 10 EUR), dále společně procházka podél Seiny kolem St. Chapelle, Justičního Paláce k Notre Dame, Latinská čtvrť,  večer příjezd na místo ubytování.

3. den

Snídaně v hotelu. Dopoledne – prohlídka hřbitova slavných osobností Père Lachaise nebo výlet do moderní čtvrti La Defense, cesta kolem Vítězného oblouku odpoledne – prohlídka čtvrti Montmartre, osobní volno - bazilika Sacre Coeure, náměstí malířů, večer dle času a zájmu možnost projížďky lodí (6 Euro) po Seině. Návrat na místo ubytování.

4. den

Snídaně v hotelu, celodenní prohlídka města – návštěva Muzea d´Orsay (pro studenty z EU do 25 let vstup zdarma), procházka kolem Invalidovny na metro, cesta metrem (cca 2 EUR) na Náměstí Bastily, procházka čtvrtí Marais – Place des Voges, Židovská čtvrť - ke kulturnímu centru Pompidou. Večer odjezd z Paříže zpět do republiky.

5. den

V dopoledních hodinách návrat do České Republiky na stejné místo jako při odjezdu.

Cena:  5500,- Kč

Cena zahrnuje: dopravu klimatizovaným autobusem s WC a DVD,  doprovodný program, služby průvodce, kompletní cestovní pojištění (úrazové pojištění, léčebné výlohy v zahraničí, pojištění odpovědnosti, ztráta zavazadel, pojištění na storno), ubytování v F 1 hotelu s polopenzí, občerstvení na cestě zpět do ČR, soutěže a kvízy pro studenty.

Cena nezahrnuje: vstupné do památek+kapesné (60 Euro) 

Bližší informace a přihlášky u p.uč. Schefflerové , tel. 602783805