Lyžařský výcvikový kurz

07.02.2011 00:00

 Lyžařský kurz v Andělské Hoře

 

       V pondělí 7.února 2011 jsme odjeli do Andělské Hory na lyžařský kurz. Jelo nás celkem 15 a 2 paní učitelky. Přijeli jsem do hotelu Anděl, kde jsme se ubytovali, převlékli a jeli na sjezdovku do Suché Rudné. Tam nás paní učitelky rozdělily na lyžaře a snowborďáky. Lyžařů bylo 7( Růženka Mužíková, Natálka Šindelářová, Jana Stratilová, Julča Raiskupová, Ada Rokos, Alex Scheffler a Agátka Rokosová). Snowborďáci byli v přesile, bylo jich o 1 více

( Ivo Urbánek, Domča Grecman, Vašek Lanči, Marek Mikulášek, Vojta Kašpárek, Filip Lanči, Jirka Urbánek a Domča Světlák).

        Paní učitelka Schefflerová a p.učitelka Burešová si rozdělily lyžaře do skupin a snowborďáci dostali instruktora Martina, který je naučil spoustu nových kousků. Celé 3 dny jsme trénovali a zlepšovali se. Hráli jsme různé hry na sněhu a vyzkoušeli si snowtubing“(jízda na nafouklých duších). Byla to velká legrace.

        Jídlo a ubytování bylo skvělé. Největší zážitek pro nás bylo úterní večerní lyžování, kdy jsme měli sjezdovku téměř celou pro sebe a lyžovali jsme od 18.-20. hod.

        Poslední den jsme měli opravdové závody s tyčemi a vyzkoušeli si, jaké to je, jezdit slalom. Všichni jsme dostali sladkou odměnu. První místo v lyžařích získala Julča Raiskupová, 2.místo Adam Rokos, 3.místo Růženka Mužíková. Mezi snowborďáky se na 1.místě umístil Filip Lanči, 2.místo vybojoval Ivo Urbánek a 3.místo získal Marek Mikulášek.

        Celé 3 dny jsme měli krásné počasí, svítilo sluníčko a bylo teplo.

Lyžák jsme si opravdu užili( škoda jen, že nebyl delší) a už se těšíme na příští rok.

 

 

Lyžaři a snowborďáci ze ZŠ a MŠ Karlovice

 

Lyžařský výcvikový kurz