Anglické divadlo

02.11.2021 08:12

V pondělí 1. listopadu jsme v rámci výuky anglického jazyka shlédli interaktivní anglická divadelní představení v podání divadla The Bear Educational Theatre.

Žáci 3. - 5. třídy se příjemně pobavili u pohádky s písničkami pro začátečníky, „Jackie And The Giant“, o dívence Jackie, která se snaží utéci před zlým obrem. Žáci 2. stupně měli možnost sledovat vtipný příběh „The Alien Grammar Show“, pojednávající o dvou agentech pátrajících po osobě z vesmíru. V obou hrách nakonec zvítězilo dobro nad zlem, na čemž se díky neustále komunikaci podílelo také publikum.

 

Postřehy našich žáků:

„There were two actors that played an alien and agents. The agents were wearing all black with black sunglasses. They were working for the president of the United States. The alien was wearing wierd clothes. She was speaking an alien language and she had a special cards with languages in it. When she plugged the card in she could speak the specific language. She had two sons, Blib and Blob.

We liked it, it was pretty fun.“ Jakub Návara, Karel Kočí, Vilém Macháček, Adam Bukur

 

 

Díky přiměřené jazykové úrovni, byly obě divadelní hry srozumitelné a pro naše žáky velmi přínosné jak z hlediska jazykového, tak kulturního.

Alena Rokosová

 

https://zskarlovice.rajce.idnes.cz/Anglicke_divadlo%2C_1.11.2021/