Adaptační pobyt II. stupeň

21.09.2012 08:56

Ve  čtvrtek  6.září jsme v ranních hodinách odjeli na adaptační pobyt do Zlatých Hor do střediska Bohemaland v rámci aktivity ” Začít spolu”  projektu „Otevřít oči“ CZ.1.07/1.2.25/01.0020.  Adaptační pobyt byl zaměřen na vzájemnou komunikaci, sebepoznávání a zlepšení vztahů ve třídě.

Po příjezdu jsme se ubytovali a poté jsme se svými třídními učiteli hráli různé hry s ostatními spolužáky. Po obědě pokračoval program sportovními disciplínami. Hráli jsme fotbal, vybíjenou nebo nohejbal. Někteří z nás se vydali na vycházku po okolí. V odpoledních hodinách nás čekala druhá část her se spolužáky tzv. Kimovy hry, které jsou zaměřeny na čich, sluch a paměť.

Po splnění těchto úkolů jsme si dali dobrou večeři a po krátké přestávce pokračovali ve sportu. Až do setmění i po jsme hráli všichni dohromady vybíjenou. Byla to velká legrace, protože jsme téměř nic neviděli a zdálo se, že budeme hrát do nekonečna.

Po vybíjené jsme si se svými třídními učiteli připravili program k táboráku a každá třída předvedla svůj program. Nakonec jsme si všichni zazpívali za doprovodu kytar.

Další den nás čekal podobný program plný her, legrace a pobytu na čerstvém vzduchu. Odpoledne jsme se rozloučili s krásným prostředím a odjeli domů.

Adaptační pobyt II. stupeň