Adaptační pobyt prvňáčků

19.09.2016 08:38

Hned ze startu třetího školního týdne prvňáčky čekalo velké dvoudenní dobrodružství. Pondělí a úterý v Karlově pod Pradědem.

Cestu za karlovským pokladem si snad každý z výpravy užil. Vždyť už na zastávce kousek od školy přišlo první překvapení. Místo autobusu nám bylo přistaveno letadlo!!! První mezipřistání – Karlova Studánka. Tady jsme, jako správní výletníci a návštěvníci lázní, u vodopádu vydatně  posvačili a dojedli se lázeňskými oplatky značky Švihák, zhluboka se nadechli nejčistšího vzduchu ve střední Evropě a hurá vstříc dalším dobrodružstvím směr Malá Morávka. 

Od začátku až do konce to byl den plný zážitků, her a zábavy – návštěva Horské služby, hloubková kontrola místního hasičského vozidla, hledání pokladu, trocha toho sportu, brouzdání v potůčku, hra na schovku či horolezské výkony na místním dětském hřišti. Prostě fajn den. Pak už jen šup do pelíšků, pár zážitků probrat s kamarády a klidně usnout...Téměř pro všechny děti to bylo první spaní jen s kamarády mimo domov. Všichni byli moc  šikovní a zvládli to na jedničku s hvězdičkou. Za odměnu si pak všichni dali dobrou zmrzku, opět na čerstvém vzduchu, a hurá zpátky letadlem do školy a domů. Bylo už na čase všechny ty zážitky rychle povědět rodičům a na nic nezapomenout.

Co říct na závěr... V Karlově se nám moc líbilo, taky nám náramně v hotelu chutnalo a ještě bychom rádi poděkovali všem, co se nám postarali o prima program. Hlavně tomu, co nám tak úžasně zařídil počasí. :-)

                                                                                                           1. třída

 

zskarlovice.rajce.idnes.cz/Adaptacni_pobyt_1.tridy/